luni, 11 ianuarie 2010

Prezentare de servicii

  • Calibrare monitoare CRT, LCD, Laptop
    Orice procesare digitala de imagine are nevoie de un monitor calibrat ce ofera culori reale si luminozitate/contrast precise pentru a obtine rezultate notabile.Fotografii si graficienii profesionisti necesita un inalt grad de acuratete a culorilor. De la capturare de imagini la editare digitala si printare, apare diferente mari si doar o calibrare il poate asigura control precis asupra calitatii muncii si a timpului de lucru.Spyder 3 PRO iti da un control mai precis asupra punctului de alb si gama si te ajuta sa economisesti timp, bani si sa atingi excelenta in culoare.

  • Transfer video pe DVD
    Calitatea inregistrarilor pe banda scade in timp, pina la pierderea partiala sau chiar completa a amintirilor filmate, datorita demagnetizarii, ca sa nu mai vorbim de vechile playere video VHS care sint imbatrinite sau distrug banda casetelor.Transpunerea pe DVD salveaza amintirile inregistrate.

  • Fotografie de produs
    Cum ar arata un catalog fara poze?! Nu ar fi altceva decit o lista de preturi. Dar catalogul atrage cumparatorii in magazin, indiferent ca este un pliant din cutia de posta sau pe website-ul firmei.


  • Printari fotografii pe laborator foto digital FUJI
    La Moldova Mall la parter, la laboratorul foto FUJIFILM, vin cei mai buni fotografi sa scoata pozele clientilor lor. Aaici printam cele mai frumoase fotografii din oras, pentru ca amintirile traiesc prin noi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu