luni, 11 ianuarie 2010


► Oferta serviciilor

  • Calibrare monitoare CRT, LCD, Laptop
    Sint 2 variante in care se poate realiza calibrarea: - veniti cu laptop-ul sau calculatorul (unitatea si monitorul); - ma deplasez, caz in care clientul suporta costul deplasarii

  • Transfer video pe DVD
    Puteti aduce comenzile la Moldova Mall - parter, Laboratorul foto FUJIFILM, sau ne puteti contacta la tel. 0744-28.90.91 sau pe e-mail si stabilim o intilnire pentru a prelua comanda. Pentru persoanele din alte localitati comanda poate fi trimisa prin curier. Preturile sint negociabile in functie de cantitate.

  • Fotografie de produs si studio
    Sedintele foto de studio sau de produs pentru cataloage se programeaza, locatiile fiind stabilite de comun acord, tinind cont de necesitatile impuse de fotografie.

  • Printuri fotografii pe laborator foto digital FUJI
    Printarile se fac pe laborator foto digital FUJI Frontier 340, pina la marimea maxima de 20x30 cm.

  • Printuri CD / DVD
    Preturile sint in functie de cantitate si se negociaza pe comanda concreta.Grafica trebuie sa fie un patrat cu laturile de 12x12 cm la 300dpi, fara a fi decupat cercul de printare, iar centru trebuie sa ramina plin, luind in calcul la compunerea graficii un cerc cu diametru intrerior de 2,3 cm

  • Filmari la evenimente, videoclipuri
    Filmarile se fac cu aparatura profesionala HD sau cu camere 3CCD in functie de necesitate si de aplicatie, folosind accesorii necesare realizarii unor concepte deosebite, cum ar fi steadicam, macara, trepiede cu cap fluid si hidraulic, monopiede, lumini, statii grafice capabile sa scoata produse de calitate HD. Preturile se stabilesc in functie de proiect.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu